וסת לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/06/2019 | 10:54 | מאת: Shir

שלום , ב 19.5 עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת מחיצה ברחם (בגודל של 60%) חוויתי דימומים קלים וכאבים לאחר הניתוח שחלפו. ב 2.6 החלו כאבים חזקים בשחלה ויום למחרת התחלתי לדמם , להבנתי זו הווסת שלי שהקדימה במספר ימים , הדימום הינו מוגבר ומלווה בקרישי דם וברימון מאסיבי יותר ממחזור רגיל , עד כה 6.6 אני עדיין מדממת יותר מן הרגיל . האם הגיוני ? או שמא עלי לגשת לבדיקה ? תודות

אם טרם פסק יש להבדק

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים