פוסטינור ותקופת ביוץ

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/05/2019 | 01:14 | מאת: חסוי

שלום רב, אני וחברה שלי לחוצים , שכבנו שלושה ימים אחרי שנגמר לה המחזור , גמרתי בפנים הקונדום כשהאיכר בתוכה ובתנוחה שאני עליה. לאחר שגמרתי בטיפשות רבה שיננו תנוחה והיא הייתה עלי וניסיתי להכניס לה את האיבר שוב (עם הקונדום שבתוכו הזרע) אבל לא הצלחתי . אז היא פשוט זזה על האיבר שלי בלי שהוא יהיה בפנים, לאחר כמה שניות שמתי לב שהקונדום נפל בעקבות החיכוך הזה. וכנראה האיבר שלי נגע בשלה.. יום אחרי בבוקר בשעה 9 היא שתתה פוסטינור , ו5 ימים אחרי הפוסטינור יש לה בחילות וטיפה כאבי בטן (בלי דם). עברו 5 ימים והיא מקבלת בחילות.. האם הפוסטינור נלקח בתקופה טובה (לפני הביוץ)? האם הסיכויים להיריון גבוהים? ובנוסף אם היא רוצה לעשות בדיקת היריון אחרי כמה זמן צריך לעשות? ובכללי האם הפוסטינור יעיל לאחר 50 שעות?

הפוסטינור יעיל בתוך 72 שעות יש לברר הריון רק לאחר איחור במועד הוסת. בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים