דימום בשימוש עם נובה רינג

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/05/2019 | 11:20 | מאת: שיראל

התחלתי נובה רינג לפני כשבוע ביום הראשון של המחזור. (פעם ראשונה משתמשת בטבעת) אך הדימום לא מפסיק כבר שבוע ימים ולא מראה סימנים של הפסקה..רק שהדם נהיה קרישי יותר. אני יוצאת לחופשה בעוד כשבוע ומפחדת שעד אז לא יעבור. בנוסף האם זה מסוכן הדימומים האלו? האם להוציא את הטבעת? ואם אוציא אותה אקבל שוב מחזור? מה ניתן לעשות?

אפשר לקבל תרופה לעצירת הדימום, לא כדאי כבר אחרי שבוע להפסיק הטיפול בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים