דימום לאחר היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/05/2019 | 00:24 | מאת: אור

שלום רב, ב18.4 עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית בהרדמה להוצאת פוליפ בגודל 1.5 סמ. היה לי דימום קל ללא כאבים שנמשך שבוע לאחר הפעולה. לפני שלושה ימים(שזה בדיוק שבועיים לאחר הניתוח) התחיל לי כאב בטן הדומה לתחושה של כאב יום לפני וסת. היה לי דימום בצבע חום כהה במרקם נוקשה ולאחר יום דימום קל בצבע רגיל שעדיין נמשך. הדימום הקל והכאב עדיין נמשכים. אני ביום ה19 למחזור. עוד לא אמורה לקבל וכמות הדם קטנה לא כמו של וסת. האם זה תקין? וממה זה יכול לנבוע? תודה רבה

דימומים לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית יכולים להופיע לאורך כל החודש שאחרי הפעולה, אם אין חום או כאבים יש להמתין לוסת, הדימומים אמורים להפסק לאחריה בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים