דימום מתמשך לא מזוהה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

28/04/2019 | 17:23 | מאת: רעות

הי, אני בת 40, אמא ל3, לידות טבעיות, בשנתיים וחצי האחרונות עם התקן תוך רחמי לא הורמונלי. עד כה - מחזורים סדירים, 4 ימים כל וסת, דימום במינונים נורמליים. וסת אחרונה החלה ב10/4/19 והסתיימה לאחר 4 ימים. בסיום, כמו ב3-4 חודשים האחרונים, הופיעו סימפטומים של פטריה (הפרשות מוגברות וגירוד קל) ויחד איתם חזרו הפרשות חומות. הגירוד נגמר, אבל ההכתמות נשארו מאז, לעיתים מתגברות לדימום ממש, תמיד חום כהה (לא גם טרי), לעיתים עם גושים קטנים. זה נמשך כבר שבועיים, מציק מאוד ובעיקר לא מוכר ומטריד. האם יש לך עצות או רעיונות? מידע נוסף: אני נמצאת בחו״ל עד אוגוסט.. תודה רבה!!

בצעי בדיקת הריון בדם ואולטרסאונד בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים