מחזור לא סדיר עם התקן רגיל

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

08/04/2019 | 15:56 | מאת: אורית

שלום רב, אני בת 38 ויש לי התקן רגיל. בחצי שנה האחרונה המחזור שלי לא מופיע כל מספר ימים קבוע אלא לפעמים כל 23 , 26 , 27 ואפילו 29 ימים. אני אף פעם לא יכולה לדעת מתי בדיוק המחזור יגיע. מה יכולה להיות הסיבה לזה? מה לעשות? תודה

יש לוודא כי ההתקן ממוקם נכון בחלל הרחם ע"י בדיקת אולטרסאונד, כמו כן יש לבדוק שאין שיבוש הורמונלי ע"י בדיקות דם בוסת הקרובה בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים