דימום בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/03/2019 | 20:00 | מאת: ניצן

שלום, לפני כחודש הגעתי לרופא נשים עקב כאבים ודימומים לאחר ובמהלך קיום יחסי מין, גם רק מהחדרת אצבעות. הרופא בדק אותי ואמר שיש לי דלקת בנרתיק, הוציא ממנו כמה שניתן מהדלקת ונתן לי מרשם למשחה דרמקובין ל 15 ימים, פעמיים ביום. חשוב לציין שמרחתי את המשחה ממש בתוך הנרתיק עצמו תוך כדי עיסוי. כעת, כשבועיים לאחר סיום מריחת המשחה, היה לי דימום רב יחסית של דם אדום בהיר ומיימי במהלך קיום יחסי מין, אפילו רק מהחדרת אצבעות, לא סמיך וכהה כמו שהיה לי עד עכשיו בזמן קיום יחסים. כמובן שאקבע תור נוסף לרופא אך אשמח בינתיים לדעת מה יכולה להיות הסיבה-האם יכול להיות שזה בעקבות השימוש במשחה שאולי החלישה את קירות הנרתיק ולכן החיכוך גרם לדימום? חשוב לציין גם שבדיקת פאפ יצאה שלילית. תודה רבה מראש.

הפורום למענה הוא צוואר הרחם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים