גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/03/2019 | 15:43 | מאת: אדווה

שלום רב שמי אדווה ואני בת 36, סובלת מפוביה רצינית מדימום, יש לציין שיש לי 40% נכות נפשית מביטוח לאומי. תמיד היה לי קשה לקבל וסת, הייתי סובלת מאוד. כיום אני לוקחת 2 גלולות אסטל ביום ברצף למשך כמה שנים ואז אולי אעשה הפסקה, יש לי קצת דימום ברחם, הרופא נשים אמר שהדימום פחת. מאו דכיף לי שאני לא מקבלת וסת, זה פגע לי משמעותית באיכות חיי. אינני מעוניינת להכנס להריון. איזה פתרון יש לי על מנת לא לקבל וסת כל חיי? מפחדת לשים התקן מירנה שמא יהיו לי דימומים. תודה, אדווה!

התקן מירנה , פני לרופא המטפל

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים