הכתמות ודימומים בלתי פוסקים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/03/2019 | 22:23 | מאת: דנה

שלום, ילדתי את בני השלישי לפני כשנה וחצי, לאחר שסיימתי להניק התחלתי לקחת גלולות ובכל סבב שניסיתי קיבלתי מחזור תוך שבוע, הרופא המליץ לי על זריקת סיאנה, בשבועיים הראשונים הכל היה בסדר אבל כבר כמעט חודשיים ברציפות (קיבלתי את הזריקה השנייה לפני כשבועיים) יש לי דימומים והכתמות, האם זה סביר? (עשיתי אולטרסאונד ובדיקת פאפ שהיו תקינים) תודה תודה

דימומים היא התופעת לוואי השכיחה,אם אין שיפור יש להגיע לבדיקה ושלילת מתן אסטרוגנים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים