דימום וסתי ארוך וכבד

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/02/2019 | 02:26 | מאת: דנה

שלום רב. בת 48. עד לפני 3 חודשים מחזורים סדירים. לאחרונה מחזורים פחות סדירים עם דימומים קלים ביניהם. בדיקות מעבדה lh 6 fsh 2.5 פרולקטין 430 estradiol 1639 נמצא מיומה קטנה. לפני 10 ימים קבלתי מחזור שלא מפסיק. בימים האחרונים דימום רב מאד. אני מותשת. מה לדעתך הסיבה ואיך עוצרים את הדימום?

יתכן והמיומה אחראית לכך. קבלי מרשם להקסקפרון מרופא הנשים להפסקת הדימום. בצעי אולטרסאונד והיסטרוסקופיה אבחנתית ואז ניתן יהיה לבדוק מה הטיפול המתאים ביותר עבורך. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים