כאבים לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

23/02/2019 | 23:05 | מאת: אילנה

שלום רב. לפני 4 ימים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לכריתת שרירן. הדימום היה מועט ביותר. פחות מיום. כרגע הפרשה מינימלית מיימית. אך הכאב ברחם עדיין קיים ובנוסף מיום ליום מרגישה כאב בנרתיק שהולך ומתגבר. האם זה נורמלי או שמצריך בירור?

אם הכאב ללא שיפור לאחר שבוע ויש תסמינים נוספים כהפרשה בריח לא נעים ו/או חום יש לפנות מיידית לבדיקה. אחרת סביר שמדובר בכאבים של התכוצויות הרחם לאחר הפעולה. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים