מחזורים ארוכים במיוחד

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/02/2019 | 22:24 | מאת: יעל

בת 16 לאחרונה אובחנתי בשחלות פוליצסטיות (איני סובלת מעודף משקל כמאופיין אך סובלת משאר התסמינים) הומלץ לי לקחת גלולות והחלטתי לפנות לדיקור סיני כתחלופה מהחשש מתופעות הלוואי של הגלולות וההשפעות שלה. כעת המחזורים שלי ארוכים במיוחד (באזור 3 שבועות) עם דימום מועט. מה כדאי לעשות?

לקחת גלולות, דיקור סיני אינו מטפל ביעילות בשחלות פוליציסטיות. התרופה היחידה שתסדר הוסת הן גלולות. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים