הכתמות בגלולה ה-10 כל חודש

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/02/2019 | 08:38 | מאת: עדי

היי, לפני כ3 חודשים התחלתי ליטול מיקרודיול. בכל פעם שאני מגיעה לגלולה ה10 בחפיסה מתחילות הפרשות בצבע חום כהה, כרגע אני בחפיסה ה3 ושוב מהגלולה ה10 החלו ההפרשות שוב, הגניקולוג נתן לי פרוברה 5 מג ליטול יחד עם הגלולות בכדי למנוע הכתמות, שילבתי כבר 4 ימים פרוברה עם הגלולות ואין שינוי... מה עוד ניתן לעשות בכדי למנוע את ההכתמות??? תודה רבה ויום טוב..

לנסות מינון כפול לשבוע, אם עובד להוריד לסירוגין בחזרה לכדור ליום (אחת ליומים 1/2 לסירוגין, לשבוע ). בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים