דימומים חזקים במחזור לאחר שעברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לפני חודשיים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/02/2019 | 00:10 | מאת: אמי

דימומים חזקים לאחר שעברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לפני חודשיים והיה פוליפ לקחו לבדיקה ויצא שהרירית מעובה נתנו לי לקחת במשך 3 חודשים פרימולנור מה עליי לעשות

יש לבצע ביופסיית פיפל חוזרת ובמידה ואין נסיגה בממצא לשקול טיפול בהתאם או במינון גבוה יותר של פרוגססטרון או כריתת הרירית בהיסטרוסוקפיה. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים