בת 19 מחזור לא סדיר כמה חודשים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/02/2019 | 00:49 | מאת: לירון

שלום , אני בת 19 .בחודש שעבר נטלתי פרוברה לזירוז המחזור במשך שישה ימים , בעקבות אי הגעה של מחזור שלושה חודשים. רופא הנשים שלי אמר לי ליטול פרוברה ובאמת לאחר שלושה ימים מסיום הכדורים קיבלתי מחזור אך היה קצר וחלש יחסית. עד לפני אי הגעה של המחזור במשך שלושה חודשים הכל היה תקין ודי סדיר אפשר להגיד. קיבלתי ב8 לחודש שעבר , אז חשבתי שאקבל גם ב8 לחודש הזה פבואר אך לא קיבלתי. ואני בלחץ כי המחזור שוב מאחר ולא מגיע ואני לא רוצה להגיע למצב שאצטרך ליטול כל פעם הורמונים כדי לקבל מחזור. כן מרגישה מיחושים בבטן התחתונה/ רחם וכאבים בחזה. למה לדעתך זה קרה? ומה כדאי לעשות? לפנות שוב לרופא, או לחכות לקבלת המחזור? אם הוא יגיע בכלל... תודה מראש

מה משקלך ומה גובהך? האם הורדת במשקל לאחרונה? נוטלת תרופות?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים