יצא לי גוש בשרני מהנרתיק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/02/2019 | 10:22 | מאת: רחל

הי אני כשנה ושלושה אחרי לידה השתמשתי בכדורים למניעת הריון(פיומניק) ובחושיים האחרונים עברתי להשתמש בנוברינג אתמול קיבלתי מחזור אחרי שימוש בשני טבעות ברצף ובבוקר השתחרר לי גוש די גדול משהו כמו 6 סנטימרים מהנרתיק נראה משהו רקמתי בשרני (מזכיר שליה והתחושה היתה כמו הוצאת שליה אחרי לידה) מה זה יכול להיות האם זה מסוכן

גשי לבדיקה בהקדם אם שמרת הגוש או צילמת אותו הראי לרופא המטפל בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים