שיבוש במחזור הווסט שלי לדעתי לא תקינה לא מקירה תופעה כזאת או אחרת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/12/2018 | 12:01 | מאת: פנינה

לפני כמה ימים קבלתי מחזור המחזור שלי בדרך כלל בא בסבל של הכאב וזרימה חזקה אבל לא ממש חזקה והוא שש שבע ימים ופוסק אבל פה הוא יסתיים גם לפניי שהייתי צריכה לסיים וכאילו כלום לא קרה יענו לא הרגשתי את המחזור הזה הייצי רוצה לדעת מה זה אומר??

לא תארת שום פרטים רלוונטים כגון, גיל,בריות, גלולות, תרופות, משקל וכו' אין אפשרות לענות על שאלה כללית שכזאת

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים