ממצא לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

15/12/2018 | 07:39 | מאת: רבקה

שלום רב בתאריך 14.11 הוצאתי פוליפ ברחם בגודל 3 מ"מ. עשיתע אולטרסאונד וגנילי שבוע לאחר המחזור ועדייו נראה מסה אקוגנית עם זרימות במסה.הרירית ירדה מ20מ"מ ל10. מה הסיבה יכולה להיות? והאם במצב הנוכחי ניתן להכנס להריון?

הפוליפ היה קטן מאד, בטוחה ש-3 מ"מ ולא 3 ס"מ? בכל מקרה אם הממצא הוצא בשלמותו (בדקי עם המנתח) והרירית כיום 10 מ"מ אין מניעה מנסיון להרות, בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים