הפרשות חריגות וכאבים באיבר מין

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/12/2018 | 16:28 | מאת: טלי

שלום.אני בת 34 לא נוטלת גלולות, ללא לידות. אני חודשיים לאחר הפלה נדחית ויש לי הפרשות מאוד נוזליות שמרגישות כמו מחזור. כמו כן, יש לי כאבים באיבר מין. רציתי לדעת אם זה קשור להפלה ומה עלי לעשות?

יתכן ויש דלקת, כדאי לוודא שאין זיהום באיברי המין, גשי לבדיקה בהקדם

22/12/2018 | 21:34 | מאת: טלי

תודה על המענה האמת שההפרשות פסקו מאז שכתבתי ויש מעט כאבים, אבל פחות. כדאי בכל זאת להבדק? כמו כן, איזו דלקת זו יכולה להיות?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים