הוצאת מירנה ואי קבלת מחזור 3 חודשים תקין?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/12/2018 | 21:46 | מאת: חנה

ערב טוב אני בת 38 והיה לי מירנה במשך 6 שנים הוצאתי את ההתקן בתחילת אוקטובר ועד עכשיו לא קיבלתי מחזור אני לא לוקחת הורמונים למניעה לא עושה לי טוב גם בדקתי אם אני בהריון ואני לא האם זה תקין? יכולה להיות סיבה אחרת לאי הופעת המחזור?

לאחר הוצאת מירנה יתכן העדר וסת גם ל-3 חודשים ויותר, יש בכל זאת לגשת לרופא הנשיפ ולבדוק שאין סיבות אחרות, כגון ליקוי הורמונלית או בעיה אחרת

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים