דימומים חזקים, הידבקויות, מיומה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

27/11/2018 | 13:44 | מאת: רונית

שלום דר' כהן, אני בת 51 עדיין מקבלת וסת כרגיל. שני המחזורים האחרונים מלווים בדימום מאסיבי ביותר לאורך זמן רב (בחודש הקודם לקח כ3 שבועות עד שהסתיים וגם זה רק אחרי נטילת כדורים לקרישת דם), ברקע 3 ניתוחים קיסריים והידבקויות נוקשות ומורגשות בדופן התחתונה של הבטן, במקביל מיומה של כ10 ס"מ. האם יש סיבה לדאגה? האם כדאי לעבור בירור כלשהו? הרופא לא ממש התרגש מזה אבל אותי מלחיצה כמות הדימום. תודה על תשובתך

יש לבצע הערכה מלאה שתכלול את רמות מאגרי הברזל, גודל השרירן ושיקלול התסמינים הקליניים ובהתאם להחליט מה הטיפול הנכון ביותר עבורך

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים