היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/11/2018 | 12:24 | מאת: רינה

היה לי הריון לא תקין , קבלתי ציטוטק בשבוע 8 חזרתי למעקב אחרי שבוע אמרו ששק ההריון יצא , ונרשם במכתב השחרור שעלי לחזור לבדיקה אצל רופא שלי אחרי ווסת ראשון , ווסת ראשון הגיע אחרי 70 יום בערך,היה ארוך כ 10 ימים לאחר מכן לא הצלחתי להגיע לרופא נשים ושוב קבלתי ווסת אחרי 30 יום ב30.10 וזה נמשך עד היום הלכתי לפני כשבועיים לבני ציון ושם ראה שארית וזרימת דם בקש שאקבע תור למכון שיפסלו AVM , ולא שלח אותי במיידי לביצוע. מחר אני מבצעת את בדיקת האולטרסאונד ולאחר מכן קובעים תור להסטרוסקופיה , האם לא מסוכן לחכות את כל הזמן הזה ?? זה ממש מדאיג אותי

אם אין דימום עדיף להמתין ולהשלים האבחנה. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים