מחזור ארוך( כרגע ביום ה16)

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

09/11/2018 | 23:52 | מאת: שני

היי כבר שנה כל מחזור שלי נמשך למעלה משבועיים. היסטרו תקין, אןלטרה סאונד תקין, פרופיל הורומנלי תקין. ניסיתי גלולות לסדר זה עזר אבל התקפי מיגרנות קשים. לא רוצה גלולות או התקן. יש דרכים נוספות לטפל? לאן עליי לפנות? כרגע אני ביום ה16 למחזור, עדיין כאבים והמון דימום אני מיואשת!! אציין כי נוטלת שיח אברהם מצוי, עושה דיקור ושיניתי תזונה. אין שיפור

בקשי MRI מרופא הנשים בשאלה של ADENOMYOSIS

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים