הדבקויות או שאריות אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

09/11/2018 | 22:56 | מאת: Prule

בינואר עברתי גרידה.אחריה ראו שארית בהיסטרוסקופיה אבחנתית. עשיתי ניתוחית. אחריה לא שלחו לשום מקום אני בטיפולי פוריות. לא היה נראה שיש בעיה כלשהי אחרי הגרעדה לא מבחינת רירית לא מחזור קצר ..רגיל. מצד שני מעח חצי שנה לא נכנסת להריון...אציין שאני בטיפול בגלל הפלות חא בגלל להיכנס להריון. האופא אמר שהסיכוי שיש הדבקויות קטן מאוד...ולא בטוח אם צריך עוד הבחנתית.. דעתך??

אם אין שינוי בכמות הוסת החשד להידבקויות קטן, מאידך לפני התקדמות לטיפולים כדאי בכ"ז לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים