דימום בין וסתי כבר 5 ימים ברצף

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/11/2018 | 20:02 | מאת: שרון

אני בת 48, עם מחזורים קצרים של 24-25 יום בד"כ אבל סדירים. סביב תקופת הביוץ יש לי בד"כ דימומון קל של יום אחד, מקסימום יומיים, לא יותר מזה. היום אני ביום ה-15 למחזור, וכבר 5 ימים ברציפות יש לי דם טרי, בעיקר בניגוב, או טיפות בודדות על המגן התחתון. זה לא דימום בחוזק של מחזור, וגם אין לי בכלל תחושה של מחזור וגם לא כאבים, אולי רק נפיחות קטנה בבטן, ואני מרגישה לגמרי טוב. קבעתי תור לגניקולוגית, אבל רק בעוד 8 ימים. אני יודעת שללא בדיקת רופא אי אפשר לדעת, אבל אשמח לדעת ממה עשוי לנבוע דימום כזה בגילי, והאם יש לי סיבה לדאגה שמצריכה ללכת למיון. תודה רבה!

יתכן ויש פוליפ, זו אפשרות סבירה, וללא אולטרסאונד קשה לאבחן, אם הדימום בכמות עד וסתית את יכולה להמתין לרופא המטפלת בעוד 8 ימים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים