בדיקת הורמונים ונורופן יש השפעה יחד?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/11/2018 | 09:13 | מאת: דניאלה

שלום, התבקשתי לבצע בדיקת דם לבדיקת הורמונים לנשירת שיער. הרופאת נשים אמרה לי לעשות את הבדיקה ביום ה-2 או ה-3 למחזור. שכחתי לשאול- אני תמיד סובלת מכאבי מחזור ביומיים הראשונים למחזור ונוהגת לקחת משכך נורופן ביומיים האלה- אחד ביום הראשון למחזור ועוד משכך ביום השני ומאז הכאבים עוברים ואינני צריכה עוד. אני רוצה לדעת האם יש השפעה של המשכך לבדיקת הדם? האם עדיף להימנע מלקחת משכך לבדיקה הנ"ל? תודה אשמח לתשובה

אין קשר, נורופן יכול לעכב ביוץ לא מחזור

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים