דימום לאחר הפסקת מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/11/2018 | 18:09 | מאת: בת 53

שלום רב, אני בת 53, לפני כשנה הפסיק לי המחזור. לפני כחודש קיבלתי מחזור חזק. הייתי אצל רופא בקופת חולים והוא לקח בדיקת פאפ ואף ביופסיה במרפאה בקופה. הוא שלח אותי לבדיקת קולפוסקפיה. ברצוני לשאול: 1. מאז הבדיקה לפני 3 ימים יש לי דימום, האם זה תקין? 2. התור לבדיקת קולפוסקופיה בקופת חולים הוא רק לעוד יותר מחודש. האם כדאי לי להקדים את הבדיקה דרך ביטוח פרטי או שזה לא כל כך לחוץ? תודה רבה

הרופא שלך ביצע בדיוק את הבדיקות שצריך לבצע קולפוסקופיה במידה ואין גורמי סיכון או פאפ לא תקין מהעבר יכולה להתבצע בעוד חודש

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים