לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

31/10/2018 | 16:46 | מאת: ל'

ד"ר שלום רב, לפני יומיים עברתי את התהליך. ברצוני לשאול כמה ימי דימום נחשבים נורמאליים ולאחר כמה ימים ניתן לבצע אולטרסאונד בכדי לוודא שאכן לא נותר דבר?.. אציין שכרגע הדימום הוא כבד מאוד ולמרות שאינני יודעת אם מדובר במחזור או דימום מההליך- האם עליי להמתין להפסקה מוחלטת של הדימום לביצוע האולטרסאונד או שאין לכך השפעה? (במכתב השחרור מבית החולים צויין הערכה של כ10 סמ"ק דימום.. האם זהו הדימום לאחר או במהלך הניתוח?) מדובר בכמה שאלות ואני מודה מראש על ההתייחסות והסבלנות

שלום לא ציינת איזו פעולה עברת דימום יכול להמשך 2-3 שב' אחרי

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים