מחזור שחור שהקדים בשבוע

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/10/2018 | 23:33 | מאת: נאווה

היי שמי נאווה ואני בת 26 כבר שנה שמנסה להכנס להריון ב4 חודשים האחרונים משתמשת עפ'י המלצת רופא בכדורים להקטנת זמן המחזור , כיוון החשש שאני מבייצת בימים הנקיים. השאלה שלי היא: קיבלתי מחזור שבוע ויומיים לפניי הזמן היה לי דימוי יום אחד ממש אינטנסיבי עם הרבה דם והדם היה כהה מאוד, ולאחר מכן יומיים בלי דימום ופתאום חזר לי המחזור היום והוא שחור, אפילו לא אדום כהה אלא שחור לחלוטין . ! מה זה יכול להיות?

יתכן ויש שונות במבנה הרחם יש לגשת לאחר הוסת הבאה לבדיקת אולטרסאונד ע"י מומחה, בכל מקרה ממליץ לבדוק הריון בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים