דימום חום לפני מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/10/2018 | 19:59 | מאת: חסוי

שלום ד"ר ללא גלולות ולא בהריון. לאחר הפסקת הגלולות התחילו לפני מחזור הפרשות חומות/מחזור חום אבל הן יותר סמיכות ולא בעוצמה של מחזור . בהתחלה היה מדובר במספר ימים וכעת אפילו בשבוע ויותר. ממה הדבר יכול לנבוע?

שלום לך, לא ניתן לענות בצורה כוללנית לשאלה מבלי פרטים בסיסים כגון, גילך, מצב משפחתי, שימוש בתרופות, מצב בריאותי, משקל וכל פרט רפואי רלוונטי, אנא השלימי ואשמח לסייע

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים