אבלציה במהלך היסטרוסקופיה וכריתת שרירן

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/09/2018 | 19:44 | מאת: אילת

שלום אני בת 54 ולפני 3 שבועות עברתי היסטרוסקופיה להסרת שרירן שגרם לדימומים כבדים במשך שנה וחצי וכן אבלציה להסרת רירית. השאלה היא כמה זמן ימשכו עוד ההפרשות הדמיות, אציין שהן מועטות וריריות והאם זה תקין? כמו כן מתי והאם ניתן להתחיל טיפול בוגיפם שקיבלתי מרופא הנשים כחודש לפני ההיסטרוסקופיה? תודה על התשובה

שלום לך, הפרשות לאחר ניתוח יכולות להמשך כחודש, לגבי וגיפם יש להתייעץ עם הרופא שרשם לך את התרופה ומכיר אותך, כיוון שמדובר בטיפול הורמונלי

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים