שאלה................

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/08/2018 | 13:40 | מאת: יונת

בת 41 עם מיומה תת רירית 2.5 סנמטימטר , לפי מיטב הבנתי מיומות אילו גדולות ואז השיטות להוצאתן יהיו כריתה או פתיתת בטן ולכן אני שוקלת להוציא אותה בהיסטרוקופיה ניתוחית ושאלתי האם שיקול זה בעינייך לפי ניסיונך הרב הוא שיקול נכון והגיוני ?

ברוב המקרים אם המידע מדויק כפי שתיארת אין בעיה להשלים פעולה שכזאת בהיסטרוסקופיה ניתוחית ולהמנע מפעולות נרחבות יותר. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים