דימום חום מיימי בלתי פוסק למרות המון בדיקות שכולם יצאו תקינות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/08/2018 | 11:11 | מאת: טליה

שלום, במשך כמה חודשים סבלתי מדימום חןם מיימי בלתי פוסק, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות ואמרו, שהכל תקין. הגעתי אליך להיסטרוסקופיה וגם טענת שהרחם תקין ואין שום פוליפ או משהו לא טוב. נתת לי מרשם לגלולות, הדימום עדיין ממשיך למרות הגלולות. אני כבר אובדת עצות זה מפריע להמשך חיים תקין. מה אתה מציע לעשות?

לפנות אלי דרך המרפאה להמשך טיפול

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים