איחור בוסת לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

01/08/2018 | 11:16 | מאת: עדי

שלום, ב 10.7 עברתי צילום רחם. ולאחר מכן קצת דיממתי. ב 15.7 עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית ודיממתי כמעט שבוע. הייתי אמורה לקבל מחזור לפני יומיים. אבל למעט כאבים אין שום סימן מקדים... האם זה תקין? כמו כן אני אמורה לעבור היס' ניתוחית ב- 6.8. האם מומלץ לדחות?

יש לוודא שאינך בהריון, אזי לדחות ההיסטרוסקופיה הניתוחית , ביצוע היסטרוסוקפיה אבחנתית עשוי לעיתים לגרום לעיכוב בהופעת הוסת

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים