פוליפ בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

29/07/2018 | 23:05 | מאת: אביב

יש לי גוש קטן ממש על צוואר הרחם כבר כחודשיים שלא נבדק וההנחה היא שזה פוליפ כי סרטן זה כנראה לא כשאין כל ירידה במשקל, כאבים או הזעות לילה. US באן עליונה ותחתונה תקין בדיקות דם תקינות. כשתיארתי זאת לרופא המשפחה שלי הוא אמר שיכול להיות שזה םוליפ אבל שאם זה אכן פוליפ הוא מיד מוסר ושלא משאירים שום דבר בצוואר הרחם מחשש להתמרה. הגוש בקוטר כ3-4 מ''מ, מעט אה סימטרי, נוקשה-קפיצי יחסית ומרגישים שיש לו גם מעט שורש בפנים. רופא הנשים מציע לי רק בדיקה ואינני מוכנה לעבור. האם אכן נשמע מתאים לפוליפ ואם כן האם באמת חייבים להוריד אותו מיד ואסור לחכות מחשש להתמרה גם בגיל 20? תודה

כדאי לבדוק הממצא ע"י מומחה, בדרך השלילה לא ניתן להגיע לאבחנה ובוודאי לא לטיפול, את יכולה גם להיבדק אצל רופאת נשים, אבל את חייבת להבדק

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים