דימומים ממושכים לאחר מחזור בגיל 53

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/07/2018 | 20:14 | מאת: ציקה

בת 53 עד עכשיו מחזורים סדירים שלאחרונה מתקצרים . החודש קיבלתי מחזור ולאחר הפסקה של שבוע דיממתי שוב, ומזה כשבועיים הדימום נמשך ללא הפסקה. באולטראסאונד שחלות תקינות רחם שרירנית בגודל 7.5 רוחב 6.5 רירית סדירה 2 מ״מ נשלחתי לבדיקת פרופיל הורמונלי. אני מוטרדת מהדימום הממושך. האם יש סיבה לדאגה?

כדי לשקול ביצוע היסטרוסוקפיה אבחנתית עם ביופסיה בכדי לוודא כי מדובר בסיבה שפירה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים