ציסטה מלווה בדימום ממושך וחלש

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/07/2018 | 13:32 | מאת: Liz

אני בת 34, הווסת האחרונה הופיעה בזמן (2/07) מההתחלה הדימום היה חלש מאוד מהרגיל והוא ממשיך עד היום (10 ימים) ומלווה בחולשה.( ווסת רגילה שלי נמשכת 3 ימים, בדר״כ יש דימום נורמאלי) פניתי לרופא נשים וביקשתי לבצע אולטרסאונד וגינלי. באולטרסאונד נמצאה ציסטה בגודל 38 מ״מ. האם זה מסביר את הדימום המתמשך? האם זה מצריך בדיקת רופא נוספת? אודה לתשובתך.

שלום לך, יתכן והדימום נובע מהמצאות הממצא הציסטי, רצוי לעקוב לאחר הוסת הבאה ולוודא כי נעלם או לבצע בירור מלא במידה ועדיין קיים, או גדל או שאין הטבה בקליניקה של הדימומים. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים