בירור לגבי צורך בבדיקה נוספת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/06/2018 | 18:12 | מאת: טל

שלום דוקטור, עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שרירנים פעמיים, מיד לאחר הניתוח השני (לפני 3 שבועות) נאמר לי עי הרופא המנתח שהסיר הכל ואין צורך בהיסטרוסקופיה אבחנתית. השאלה שלי האם כדאי בכז אחרי זמן מסויים לבצע בדיקה כמו אולטרסאונד לוודא שהכל תקין באיזור, בכז אחרי ניתוח.. אם כן, האם אצל כל רופא נשים זה אפשרי או שנדרשת התמחות מסויימת? יש לציין שאני מעוניינת להתחיל לנסות להכנס להריון בעוד חודש בערך.

שלום לך, כדאי לבצע אולטרסאונד לאחר הוסת הקרובה ואז להתחיל הטיפול, אם יש ספקות , יש מקום להיסטרוסקופיה אבחנתית נוספת. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים