בבקשה נשים בגיל 65 שעברו כריתת רחם - עזרו לי בבקשה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

31/05/2018 | 20:16 | מאת: נורית

שלום, שמי נורית, בת 65 עומדת לעבור ניתוח כריתת רחם. אם יש פה נשים בגילי שעברו את הניתוח ויכולות לספר לי עליו ועל השלכותיו אשמח מאוד וזו תיהיה עבורי עזרה גדולה מאוד! הייתי רוצה לדעת על מה מרגישים אחריי הניתוח, השלכות על שלפוחית השתן, השלכות נוספות. דברים שכדאי לדעת... תודה רבה מראש! נורית..

נורית שלום, פורום זה מיועד לתשובות הרופא לנשים אם ברצונן לקבל מידע מנשים עשי זאת בפרומים הפתוחים לדיון בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים