פוסטינור ! - דחוףףף

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/05/2018 | 12:34 | מאת: שירן

היי לפני חודשיים הייתי עם חבר שלי הוא גמר ואז ניגב ודחף לי אצבעות ומהלחץ של להיכנס להיריון לקחתי פוסטינור ואחרי שבוע התחילו דימומים של 5 ימים בערך ואז כעבור שבוע קיבלתי מחזור שידעתי שזה המחזור כי קיבלתי ב19.4 במקום ב21.4 וגם היו לי כאבים לפני וכמובן שעשיתי 3 בדיקו ביתיות שהראו שליליות . אומרין לי שאי אפשר להיכנס להיריון מדבר כזה אבל אני עדיין בוחרת להיות בלחץ וזה לא טוב ! אתמול הייתי צריכה לקבל מחזור ולא קיבלתי .. האם המחזור השתבש בגלל הפוסטינור?

הוסת מתאחרת קרוב לוודאי בגלל הפוסטינור יש להמתין כשבוע והוא קרוב לוודאי יגיע

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים