דימום חוזר אחרי יומיים הפסקה של המחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/05/2018 | 17:32 | מאת: חני

שלום, אני בת 40, מחזור סדיר (לפעמים מקדים קצת), לא לוקחת גלולות או שום דבר אחר. ללא ילדים או בן זוג. בשנה האחרונה לאחר שהדימום של המחזור מפסיק (בערך יומיים) יש לי דימום קל נוסף, למשך יומיים-שלושה בדרך כלל, לפעמים קצת יותר עד שזה נעלם לחלוטין. הדימום הראשון נמשך 7-9 ימים (עד שנפסק לחלוטין), והשני מגיע יום-יומיים לאחר מכן. אינני יודעת אם יש לזה קשר, אבל נדמה לי שכל הדבר הזה התחיל אחרי שלקחתי אנטיביוטיקה (וגם כמה ימים פרה-ביוטיקה) בעקבות חיידק שהיה לי בגרון. עד כמה התופעה הזו צריכה להדאיג?

יש לבצע אולטרסאונד לשלול פוליפ או שרירן אין ככל הנראה קשר לאנטיביוטיקה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים