כאבים בטבור... בזמן אורגזמה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

29/04/2018 | 19:54 | מאת: מאירה

שלום רב, השאלה אולי לא קשורה לפורום אך אשאל בכל זאת- אני בת 30, ושמתי לב שבזמן האחרון לאחר אוננות, ז"א ממש בשיא האורגזמה בלבד, אני חשה בפתאומיות, כאבים בטבור, ובטן תחתונה. האם זה מעיד על משהו? משהו שצריך לבדוק? אציין שזאת הפעם השלישית שזה קורה.. זה קרה גם לפני 3 שבעות בערך.. ושבוע שלפני.. וזה לא קרה בעבר. אציין שיש לי ציסטה פרא שחלתית לא קטנה , אבל היא במעקב ואני לא חושבת שיש קשר, יש לי אותה המון המון שנים ואין צורך בניתוח. אבל מה לגבי מה שתיארתי? למה זה קורה? אשמח לתשובה אני קצת חוששת שאולי הזקתי לעצמי? אבל באופן כללי לאחר מכן הכל בסדר איתי. מרגישה רגיל. זה קורה רק כפי שתיארתי.

גשי לבדיקה מסודרת אצל רופא/ת נשים מטפל/ת בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים