סיכון להידבקויות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

27/03/2018 | 20:09 | מאת: k

שלום, חודשיים לאחר גרידה יש שארית ברחם, ויש צורך בהיסטרו' ניתוחית. מה הסיכון להידבקויות ופגיעה ברירית הרחם בעקבות כך? אשרמן? תודה

אין מידע מדויק לגבי המרחק בין גרידה, המצאות שארית והתזמון העדיף לנתח ע"ח להוציאה קרוב לוודאי שאם השארית מוצאת בטווח של כ-3 חודשים מהפעולה הראשונה לא יווצרו הידבקויות, כמובן היי ערה לתסמינים כדימום, הפרשה בריח חריג, חום או כאבים, במצבים אילו יש לגשת לבדיקה מיידית בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים