דימום יומיים לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/03/2018 | 23:03 | מאת: לירז

שלום . הפסקתי לקחת גלולות לפני 4 חודשים. המחזור ישר היה סדיר ללא כל בעיה. 28 ימים פק"ל חוץ מחודש אחד של 26 יום. לא מנסה להיכנס להריון באופן אינטנסיבי ולמעשה רק החודש יצא לשכב עם בעלי ביום הביוץ וקצת לפני. היום לאחר יומיים של ביוץ (לפי חישוב מספרי), היה לי הפרשות חומות וטיפה דם (כרגע... אולי יהיה עוד...). פתאום קצת חוששת שהמחזור לא באמת סדיר ומתחיל עכשיו שוב אחרי סהכ שבועיים /: אשמח לעצה

דימום זה יתכן מהביוץ, המשכי לעקוב אם תחווי שיבושים בזמני המחזור יש לגשת לבדיקה בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים