הידבקויות ברחם בעקבות גרידה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/03/2018 | 12:08 | מאת: נטע

שלום עברתי לפני 8 חודשים הפלה בגרידה, מאז מיעוט וסת מלווה בכאבים וקושי בכניסה להריון. לפני 5 ימים עברתי היסטרו' אבחנתית בה התגלו הידבקויות משמעותיות ברחם ונאמר לי שעלי לעבור היסטרו' ניתוחית להפרדתן. נקבע לי ניתוח לעוד חודשיים. שאלתי היא האם יכול להיות שמצב ההידבקויות יחמיר/יתפשט כך שפקטור הזמן הוא קריטי בהיבט הזה או שלזמן אין חשיבות? תודה

שלום לך, אין לנו מידע לגבי הזמן ההגיוני להמתין מאז גילוי הידבקויות ועד לביצוע הניתוח כמובן שההגיון מדבר בעד פתיחתם בהקדם הפרט בנשים המעוניינות להרות ההדבקויות הם לרוב מצב יציב, כל עוד האישה מקבלת וסת סדירה, אם לא כך המצב יש להחיש הניתוח בהצלחה! ד"ר כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים