דימום שאינו מחזור ולאחר בדיקה ....

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

02/02/2018 | 15:50 | מאת: ליעד1

שלום , בת 35 נשואה ללא לידות קודמות וללא הריונות או הפלות חו"ח הופיע לי דימום נוסף 17 יום מהוסת האחרונה ... בוצע בדיקה גיניקולוגית וא.ס וגינלי ואין ממצאים כיוון שאני מעוניינת להרות הרופא החליט לא לרשום לי כדורים המליץ להגיע לאחר תום הדימום לבצע בדיקת פאפ ואולי להתקדם בהמשך לבירורים נוספים..היה לי דימום של 5 ימים מ14.1 עד 18.1 (זו היתה הוסת )ומ31.1 עד היום דימומים נמשכים לא חזקים או כבדים אך קיים דימום ...עד מתי עליי להמתין שייסתיים הדימום ? אם לא עובר תוך שבוע לחזור אל הרופא הרי הוא לא יוכל לבצע פאפ כאשר יש דימום אז מה ניתן לעשות במצב כזה? בתודה,ליעד

מה היה בבדיקת האולטרסאונד? האם בוצעה ביופסיה מרירית הרחם (בדיקת פיפל?) בכל מקרה אם הדימום אינו נפסק יש לגשת לקבל טיפול לעצירתו והתאמת טיפול להמשך

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים