דימום לאחר הפלה בכדורים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

08/11/2011 | 19:42 | מאת: מירה

עברתי בשבוע שעבר הפלה בעזרת כדורים. הכדורים האחרונים שלקחתי היו ביום חמישי. מאז יש לי דימום שמתגבר ונחלש עם הזמן. כאשר הוא מתגבר זה בלתי נסבל. האם זה נורמלי? או שעליי לגשת לבדוק זאת?

מירה שלום, אם הדימום במגמת התגברות הייתי ניגש לבדיקה, יש לוודא כי הרחם בהתרוקנות ולא נותרו חלקי הריון הגורמים להתגברות הדימום. אשמח לסייע לך במרפאתי, רפואה שלמה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים