הריון וגושים לבנים בפתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/08/2017 | 23:06 | מאת: נטע

שלום אודה לעזרתך. אני נמצאת בשבוע 37 להריון ראשון. לפני כשבוע התחלתי לבצע עיסוי פרינאום ושמתי לב כי בפתח הנרתיק יש מעין גוש לבן, שככל שאני מותחת את הפתח הוא כמעט ויוצא החוצה, נראה שיוצא ממנו הפרשות. יש לציין שאין לי גרד באזור. אני כן סובלת מדקירות בתוך הנרתיק לעיתים בזמן הליכה/ עמידה... הריון תקין בסהכ למעט אנמיה כרונית עוד מלפני ההריון. אודה לעזרתך.

האתר לא עוסק בייעוץ בנושא הריון אנא פני לאתר המתאים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים