דימום מוגבר וארוך במחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/07/2017 | 06:45 | מאת: לילך

שלום התחלתי ליטול גלולות דיאנה לאחר שנה של הפסקה. אני בת 42 אם לשלושה. לפני חודשיים התגלתה ציסטה קטנטנה בכניסה לנרתיק. מחזור אורך אצלי בדכ שלושה ארבעה ימים וכמויות הדם מועטות. המחזור הזה מלווה בכאבי תופת ודימום ארוך מעל שבוע. כמויות דם שמעולם לא ראיתי. מה לעשות?

שלום לך, עליך לעבור בדיקה והערכה קלינית: אולטרסאונד, בדיקות הורמונליות ושקילת ביופסיה מרירית החם כתלות בחומרת התסמינים וגורמי הסיכון בהצלחה, ד"ר כהן

15/07/2017 | 11:41 | מאת: לילך

תודה רבה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים