הפרשות חומות ללא הריון או מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/03/2017 | 22:06 | מאת: לימור

שלום רב, אני בת 35 , ללא ילדים ולא בהריון, כמה ימים לאחר שהסתיים לי המחזור פתאום התחילו לי הפרשות חומות בהתחלה הם היו צהובות בהירות שהייתי בטוחה שאולי זה ביוץ אך לאחר מכן המשיכו להיות חומות וזה עד עכשיו לא מפסיק לפעמים ההפרשות סמיכות ולפעמים דלילות , זה ממש מלחיץ אותי , אשמח לדעת ממה זה יכול להיגרם ההפרשות החומות האלו , כמו כן לפעמים זה מלווה בכאבי בטן תחתונה במיוחד בצדדים חשוב לציין שרוב הפעמים זה רק בניגוב ובנוסף לפעמים יש לי צריבה בנרתיק אך לא כל הזמן . אודה לתשובתך המהירה

גשי לבדיקת אולטרסאונד לבירור חלל הרחם ובדיקות הורמונליות לבירור הסיבה[[בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים